vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Politica > George Gabriel Vișan: „Viceprimar al municipiului Constanța? Poate anul viitor“

George Gabriel Vișan: „Viceprimar al municipiului Constanța? Poate anul viitor“

Aflat în calitate de invitat, ieri, 8 iunie 2015, în cadrul emisiunii Radiografia Zilei de la postul Litoral TV, George Gabriel Vișan, vicepreședintele PSD Constanța a vorbit despre situația social-democraților de la țărm de mare. Vicepreședintele PSD consideră că partidul nu s-a macovizat, dar că ultimele prevederi statutare s-au întors ca un bumerang împotriva lui Victor Ponta.

În privința PSD Constanța, George Vișan susține că acesta va ieși cu bine din criza prin care trece și nu exclude o eventuală revenire a lui Radu Mazăre pe scena politică.
„Dacă Radu Mazăre se va întoarce în politică și va înființa un nou partid de stânga sau va merge la un alt partid de stânga, mulți dintre noi vom pleca din PSD și îl vom urma în noua formațiune politică“, a afirmat George Gabriel Vișan, vicepreședinte PSD Constanța.
Întrebat ce se va întâmpla cu PSD Constanța într-un asemenea caz, George Gabriel Vișan a ridicat din umeri.
Cu privire la funcția de viceprimar al Constanței, vicepreședintele PSD a mai spus:
„M-am consultat cu familia și am decis să nu accept în acest an propunerea pentru funcția de viceprimar al municipiului Constanța. Sunt alături de Decebal Făgădău, voi fi alături de el și în continuare și, dacă în 2016, vom convinge electoratul că PSD merită încă un mandat în fruntea orașului Constanța, atunci voi fi pregătit să fiu unul dintre viceprimarii primarului Decebal Făgădău“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *