duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Politica > Georgiana Cociuban, candidat ALDE la primăria comunei Limanu

Georgiana Cociuban, candidat ALDE la primăria comunei Limanu

Organizația Locală ALDE Limanu a stabilit candidatul pentru functia de primar al comunei Limanu. Georgiana Cociuban deține funcția de copreședinte, alături de Domnul Luca Lucian, al Organizației Locale ALDE Limanu încă de la înființare.

„Am hotărât să candidez pentru funcția de primar al Comunei Limanu ca raspuns la dorința oamenilor de a se întâmpla o schimbare reala în localitatea noastră. Am fost motivată sa fac acest pas ,deși nu am experiență politică, de primarul Comunei Peștera, Vali Vrabie, care mi-a explicat si demonstrat că toate lucrurile bune care s-au făcut la Peștera se pot face și la Limanu. Ajunge sa fii un bun gospodar, să iubești comuna în care trăiești și sa consideri oamenii și in special copiii ,cea mai de preț avuție a localității. ALDE oferă singura variantă de schimbare reală ,toți ceilalți candidați participând până în prezent, într-un fel sau altul, la administrarea comunei noastre, administrare de care majoritatea cetățenilor nu sunt mulțumiți”, a declarat candidatul.

Georgiana Cociuban, în vârsta de 40 de ani, este căsătorită, are doi copii, este de profesie economist și activează ca administrator hotelier in cadrul THR Mangalia.

Sursa: observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *