Acasă > Monden > Gerard Butler a devenit acţionar la o echipă de crichet

Gerard Butler a devenit acţionar la o echipă de crichet

Actorul Gerard Butler a debutat ca investitor în universul sportului, după ce a cumpărat un lot de acţiuni, devenind astfel coproprietarul unei echipe de crichet din Jamaica.

Actorul scoţian a investit în echipa de crichet Jamaica Tallawahs, care concurează în Limacol Caribbean Premier League, după ce a fost introdus în universul acestui sport de bunul său prieten Ajmal Khan, fondatorul competiţiei, informează contactmusic.com.

Gerard Butler intenţionează să călătorească în Trinidad, vineri, pentru a-şi susţine noua echipă în partida pe care aceasta o va disputa contra rivalilor de la Barbados Tridents.

“Am avut ocazia de a urmări câteva meciuri. E evident că acest campionat este casa celei mai mari petreceri din lumea sportului şi am vrut să particip la această distracţie. Ca scoţian, apreciez foarte mult crichetul”, a declarat actorul pentru publicaţia britanică Daily Record.

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a jucat se numără “Lara Croft: Tomb Raider”, “Fantoma de la Operă”, “PS: I love you”, “Rocknrolla”, “Gamer”, “300 – Eroii de la Termopile” şi “Law Abiding Citizen”.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *