Acasă > Comunicate > Gest extrem la Curtea de Apel Constanţa

Gest extrem la Curtea de Apel Constanţa

În cursul zilei de luni, 04.11.2013, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa care asigură paza şi ordinea publică la Curtea de Apel Constanţa, au intervenit cu promptitudine, reuşind să împedice o persoană care intenţiona să se stropească cu o substanţa inflamabilă.

In jurul orei 09.00, C.V, de 57 de ani, cu domiciliul în localitatea Iaşi, s-a prezentat la sediul Curţii de Apel Constanţa, nemulţumită de o decizie dată de o instanţă într-un proces în care era parte.

Neprimind răspunsul aşteptat, aceasta şi-a manifestat zgomotos nemulţumirea sub forma ameninţării cu autoincendierea, părăsind incinta şi revenind după circa jumătate de oră, cu un recipient din plastic de 900 ml prezentând caracteristici de substanţă petrolieră, inscripţionat pe etichetă „gaz lampant“, hotărâtă să-şi ducă ameninţarea până la capăt.

Doi dintre subofiţerii jandarmi aflaţi la faţa locului au reuşit să-i distragă atenţia şi i-au ridicat în vederea confiscării recipientul respectiv. Deoarece persoanei în cauză i s-a făcut rău, a fost condusă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru a primi îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *