marți, februarie 18, 2020
Acasă > Ultima ora > Gigi Becali ar putea fi eliberat

Gigi Becali ar putea fi eliberat

Gigi Becali are nevoie urgentă de operaţie, potrivit unui raport al medicilor legişti. Latifundiarul a sosit astăzi la Tribunalul Constanţa, cu speranţa că decizia instanţei îi va permite să iasă din închisoare. În instanţă, Gigi Becali a fost apărat de Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioacă.  Instanţa a rămas în pronunţare în privinţa cererii de întreruperii executării pedepsei pentru efectuarea operaţiei medicale. Starea de sănătate a latifundiarului este una gravă.

“Potrivit estimărilor din actele medico-legale aceasta este una foarte gravă. Există un pericol iminent de paraplegie, în condiţiile în care nivelul leziunilor de pe coloană sunt într-o zonă critică”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Gigi Becali.

La clinica din Munchen, acolo unde patronul Stelei vrea să se opereze este medicul specialist care îl are sub supraveghere de mai mulţi ani pe Gigi Becali. Familia ar putea să-i stea alături latifundiarului.

“Ar fi cu totul nepotrivită o decizie de a i se permite intervenţia chirurgicală cu pază, cât timp clientul nostru beneficiază de un regim deschis. Câtă vreme dânsul are dreptul să iasă pentru alte activităţi nesupravegheat în afara penitenciarului, cu atât mai mult nu ar fi rezonabilă o decizie de respingere a unei cereri de efectuare a unui tratament care se impune”, a mai spus avocata lui Gigi Becali.

Gigi Becali a solicitat întreruperea executării, motivând hernie de disc cervicală. Potrivit avocatei lui Gigi Becali, instanţa se va pronunţa joi, în jurul orei 12.00.

R Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *