duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Sport > Gimnastele din echipa națională, premiate de Guvern

Gimnastele din echipa națională, premiate de Guvern

Cuantumul premiilor destinate gimnastelor din echipa naţională, care au câştigat medalia de aur la Campionatul European, va fi dublat, a anunţat premierul Victor Ponta.

El a precizat, la Antena 3, că şi ceilalţi membri ai delegaţiei României vor fi premiaţi.

“Prin ordin al ministrului se dublează toate premierile. Se premiază şi antrenorii care au depistat sportivii şi care au lucrat cu ei, coregrafii, medicii, asistente, maseuri. Faptul că întreaga echipă este premiată cred că este un gest corect, pentru că în spatele oricărei fete care e acolo la sol, la bârnă, la paralele şi obţine un rezultat extraordinar, dincolo de cei doi antrenori pe care îi ştim toată ţara şi îi preţuim, cred că este o echipă foarte mare care lucrează zi de zi”, a spus Ponta, aflat în studiou alături de gimnaste, dar şi de Corina Creţu şi Ecaterina Andronescu, care ocupă primele două poziţii pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat, sâmbătă, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, cea de argint revenind Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei.

La ediţia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a României a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind al şaptea din palmaresul echipei tricolore.

Sursa: mediafax.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *