marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Sport > Gimnastică artistică: Ștefania Stănilă, în locul Dianei Bulimar la Mondialele de la Anvers

Gimnastică artistică: Ștefania Stănilă, în locul Dianei Bulimar la Mondialele de la Anvers

Ștefania Stănilă o va înlocui pe Diana Bulimar (accidentată), în lotul feminin de gimnastică artistică al României pentru Campionatele Mondiale de la Anvers (Belgia), care vor avea loc în perioada 30 septembrie – 6 octombrie.

Ștefania Stănilă, care își va face debutul pe marea scenă a înaltei performanțe cu acest prilej, a fost inclusă pe lista finală cu sportivi, anunțată la Federația Internațională de Gimnastică (FIG), potrivit site-ului forului național de specialitate. Astfel, la Anvers, România va fi reprezentată la feminin de Sandra Izbașa (la sărituri și sol), de Larisa Iordache (la toate aparatele) și de Ștefania Stănilă (bârnă și sol).

La cea de-a 44-a ediție a Campionatelor Mondiale sunt așteptate 141 de gimnaste din 58 de țări

Ștefania Stănilă va fi mezina competiției, fiind născută la data de 27 decembrie 1997, la Aninoasa. Este componentă a clubului CNS Cetate Deva și membră a Lotului Olimpic de la Izvorani în acest an, câștigând medalia de bronz cu echipa Romaniei și medalia de argint la sărituri la Campionatele Europene de la Bruxelles (2012), locul 4 cu echipa Romaniei și locul 11 individual compus la Trofeo Citta di Jesolo (2012), locul 2 cu echipa României și locul 5 individual compus la Nadia Comăneci International Invitational de la Oklahoma (2011), toate competiții pentru junioare.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *