Acasă > Sport > Goluri multe în confruntările juniorilor

Goluri multe în confruntările juniorilor

Rezultate normale și multe goluri în etapa a II-a din Campionatul Național de fotbal juniori A și B. Viitorul Constanța a bifat alte două victorii la scor și conduce în clasamentele ambelor categorii de vârstă. La Juniori A, Săgeata  Năvodari a bifat al doilea succes consecutiv.

S-a derulat și etapa a II-a din Campionatul Național de fotbal juniori A și B. La prima categorie de vârstă, Săgeata Năvodari a câștigat neciul de la Galați, cu Dunărea, scor 3-2. Tot cu o victorie în deplasare a încheiat  și Viitorul, disputa de la Slobozia, 5-2 cu Unirea.

FC Farul Constanța a terminat la egalitate, scor 1-1 meciul de pe teren propriu cu Dunărea Călărași. În schimb, Performer Constanța a cedat la scor, 0-6, disputa de la Brăila. În clasament, Viitorul este lider, Săgeata se află pe locul 3, FC Farul pe 8, iar Performer deține lanterna, locul 12.

La categoria juniori B, Săgeata a pierdut, scor 0-5 disputa de la Galați, cu Dunărea, în timp ce Viitorul a făcut scor la Slobozia, 10-0 cu Unirea. La scor, au câștigat FC Farul Constanța, 8-0 cu Dunărea Brăila, dar și Performer, 5-1 la Brăila. La juniori B, lider este Viitorul, Performer se află pe poziția a treia, Farul pe 4, iar Săgeata pe 11.

Weekend-ul viitor sunt programate partidele, Săgeata Năvodari – Performer Constanța, Viitorul Constanța – Dunărea Galați  și FC Farul Constanța – CSS Tulcea.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *