luni, 10 august 2020
Acasă > IT Mania > Google prezintă traseul lui Moş Craciun până pe 25 decembrie

Google prezintă traseul lui Moş Craciun până pe 25 decembrie

Iata-ne ajunsi in luna decembrie, luna aceea din an in care cadourile sunt la mare cautare, colindele rasuna mai nou in difuzoare iar cei mici isi fac lista pentru Mos Craciun.

Si pentru ca vorbim despre Mosul,cei care cred în Moş Crăciun îl pot urmări de acum cu ajutorul aplicaţiei Google Santa Tracker, pusa la dispozitie de gigantul online.

„După 11 luni când a stat la Soarele de la tropice, Moş Crăciun şi elfii săi revin la Polul Nord pentru a se pregăti de ajunul Crăciunului. Pe lângă jucării, trebuie să dea zăpada deoparte pentru 23 de elfi, fabrica de dulciuri şi centrul de comandă”, anunţă Google într-un comunicat.

Aplicaţia Santa Tracker, lansata de Google  monitorizează cât timp a mai rămas până la venirea Moşului. Pe langa acest lucru puteţi vedea şi o varianta digitală a Polului Nord.

Daca nu v-am convins inca sa intrati sub magia sarbatorilor de iarna poate ar fi mai bine sa ii redirectonati pe cei mici pe site-ul  http://www.google.com/santatracker/#  care va aduce in fiecare zi pana la venirea lui Mos Craciun si o serie de jocuri amuzante disponibile online.

“Între timp, inginerii Google lucrează la hărţile care să urmărească parcursul Moşului, care va fi disponibil pe 24 decembrie în aplicaţie”, scriu reprezentanţii Google.

Bogdan Chirea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *