Acasă > Social > Google Search română

Google Search română

Puteţi spune adio căutărilor pe internet în varianta clasică, prin intermediul tastaturii. Google a lansat pe smartphone-uri şi “cautarea prin voce” în mediul virtual, în limba română. Aşa că, fie că aveţi nevoie de indicaţii rutiere, vreţi să ştiţi cum e vremea sau care e cursul valutar, de acum încolo tot ce trebuie să faceţi este să vă întrebaţi mobilul. Acesta va face restul dacă are sistem de operare android.

În cazul în care aveți nevoie de informații de orice fel, cum ar fi vremea, indicații rutiere sau care este cursul valutar, nu trebuie decât să vă întrebați telefonul mobil. Și asta, pentru că Google a lansat pe smartphone-uri şi “cautarea prin voce” în mediul virtual, în limba română.

Însă, trebuie să aveţi grijă cum şi ce cautaţi vocal, pentru că greşelile se pot face destul de uşor.

Google Voice Search recunoaşte vocal limbajul natural, dar nu vă aşteptaţi să fie sută la sută corect. Cu fiecare utilizare, programul devine mai bun, mai ales că în România 40% dintre smartphone-uri au sistemul de operare Android. La program se lucrează de câteva luni de zile.

În cazul în care căutaţi rute sau distanţe pe hartă, telefonul foloseşte şi GPS-ul încorporat pentru a vă oferi cele mai exacte informaţii. Si cel mai important, puteţi dicta sms-uri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *