Acasă > Ultima ora > Graba strică treaba

Graba strică treaba

Tamponare dintre un tir și un autoturism de lux. Evenimentul s-a petrecut în acest weekend în afara localității Păun, pe șoseaua națională spre Vaslui.

Ieri, un alt accident grav a avut loc în județul Iași, din cauza vitezei excesive şi a lipsei de experienţă a şoferului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

Un ieşean a scăpat teafăr dintr-un accident grav care a avut loc, în Bucium, pe raza localităţii Păun. Acesta se afla la volanul unui autoturism de lux şi se îndrepta spre Vaslui. La un moment dat, maşina s-a ciocnit violent de un tir care circula din sens invers.

Șoferul autoturismul, a fost transportat la spital de un echipaj SMURD, fiind scos dintre fiarele contorsionate cu ajutorul pompierilor de la descarcerare. Traficul în zonă a fost blocat timp de două ore. În urma accidentului, autoturismul a fost avariat în proporţie de 70%. Medicii spun că starea pacientului este bună.

Un alt accident a avut loc ieri, când un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a răsturnat într-o curbă uşoară la dreapta, pe fondul vitezei excesive. Autoturismul său a fost avariat în proporţie de 50%, iar şoferul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Redactor: Denisa Stoenescu

Sursă foto: ziare-pe-net.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *