Acasă > Educatie > Grădinița Veseliei a organizat Festivalul “Steluțele Năvodariului”

Grădinița Veseliei a organizat Festivalul “Steluțele Năvodariului”

Cea de a 3-a ediție a festivalul “Steluțele Năvodariului” a debutat cu o paradă eco. Pe scenă au urcat pe rând prințese, albinuțe, roboței, dar și Superman și Spiderman.  Micuții s-au întrecut în costume care mai de care mai originale. Tematica spectacolului de modă a fost aleasă special, ca o celebrare a eforturilor susținute ale municipalității de a transforma Năvodariul într-un oraș mai curat.

„Grădinița Veseliei organizează cea de a 3-a ediție a Festivalului concurs  Steluțele Năvodariului. Parada Eco este o tradiție pentru că toate grădinițele din Năvodari desfășoară proiecte numite Eco Grădinița, este ca o evaluare a acestui proiect. În fiecare an se deschide festivalul cu această paradă a grădinițelor. Toți copiii primesc diplome de excelență” a declarat Despa Policsenia, organizator.

Ca și edițiile anterioare, festivalul a fost o reușită. Micuții au cântat, au dansat și au recitat poezii. La eveniment au participat 300 de copii, iar eforturile lor au fost răsplătite cu diplome și premii. Festivalul organizat de Grădinița Veseliei din Năvodari a avut loc pe scena Casei de Cultură din localitate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *