Acasă > Eveniment > Grav accident de circulație pe strada Soveja din Constanţa

Grav accident de circulație pe strada Soveja din Constanţa

O femeie a ajuns la spital în stare critică, după ce a fost spulberată de o mașină. Aceasta are 56 de ani și este venită din județul Bacău. La Constanța, locuiește sub cerul liber și se ocupă cu cerșetoria. Fiul victimei spune că nu este pentru prima oară când aceasta este implicată într-un accident de circulație. Martorii care au asistat la scenele de coșmar spun că femeia a apărut pe marginea șoselei, la câțiva metri de trecerea de pietoni și apoi a luat-o la fugă spre partea cealaltă. A fost izbită în plin de o mașină și aruncată la zeci de metri pe șosea. La sosirea echipajului SMURD, victima era inconștientă și fără semne vitale. După zeci de minute de manevre de resuscitare, medicii au reușit să obțină puls și au transportat-o, de urgență, la Spitalul Clinic Județean. Șoferul implicat în accident nu consumase băuturi alcoolice și avea verde la semafor. El le-a declarat polițiștilor că nu a mai avut timp să o evite pentru că i-a sărit în fața mașinii. Polițiștii de la Rutieră au realizat cercetarea la fața locului și au stabilit dinamica producerii accidentului.

“Conducătorul autoturismului Skoda circula pe strada Soveja dinspre strada Primăverii și ajungând înaintea intersecției cu Bulevardul Lăpușneanu a surprins și accidentat cu partea stângă față o persoană de sex feminin, care, din primele cercetări se afla pe partea carosabilă la cerșit. Conducătorul auto a fost testat și nu se afla sub influența alcoolului, iar victima a fost transportată de SMURD la spital. Din declarațiile martorilor, se pare că semaforul pietonal indica culoarea roșie”, a declarat Agent Principal Șef, Daniel Olteanu.

Victima se află în comă, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean Constanța, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele ei de recuperare. Dacă femeia nu va supraviețui, șoferul ar putea fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *