duminică, septembrie 22, 2019
Acasă > Turism > Guvernul alocă 665.000 lei pentru organizarea unei conferinţe şi vizite de promovare a turismului

Guvernul alocă 665.000 lei pentru organizarea unei conferinţe şi vizite de promovare a turismului

Guvernul a alocat, miercuri, circa 665.000 lei pentru organizarea, în luna iulie, a unei conferinţe de identificare a oportunităţilor de dezvoltare a turismului în România şi a unei vizite de documentare pentru reprezentanţi mass media şi lideri de opinie, specializaţi în turism din străinătate.

Astfel, Executivul a alocat 172.892,33 lei pentru organizarea, în data de 3 iulie 2013, a conferinţei ”Identificarea avantajelor competitive ale unei destinaţii turistice-oportunităţi şi provocări pentru dezvoltarea durabilă a turismului României”.

Guvernul a aprobat totodată 492.226,51 lei pentru vizita de documentare destinată reprezentanţilor mass media şi liderilor de opinie specializaţi în turism din străinătate, cu precădere din ţările membre ale Organizaţiei Mondiale pentru Turism, în perioada 2-8 iulie 2013.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, a precizat că uzanţele internaţionale prevăd ca fiecare ţară aflată la conducerea Organizaţiei Mondiale pentru Turism să organizeze astfel de evenimente.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *