vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Halep și Tecău, alături de copii, de Sfântul Nicolae

Halep și Tecău, alături de copii, de Sfântul Nicolae

Jucătorii de tenis Simona Halep și Horia Tecău vor face schimb de mingi cu 350 de copii în cadrul evenimentului Kids’ Day, care se va disputa în data de 6 decembrie la Tenis Club Idu din Mamaia.

Evenimentul va fi precedat de la ora 10.00 de o conferință de presă. După ce vor juca tenis între orele 11.00 și 15.00, Simona Halep și Horia Tecău vor acorda interviuri individuale timp de 30 de minute.

La Kids’ Day vor putea participa 350 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, înscrierile urmând să se facă gratuit pe site-ul kidsday.ro.

„Copiii au nevoie de cadouri. Să joc tenis cu ei este felul meu de a-i bucura. Sper ca, peste ani, din ghetuțele lui Moș Nicolae să iasă campioni de tenis. Am avut un sezon greu. Va urma altul și mai dificil. O pauză, la un tenis cu copiii, este ideal”, a declarat Simona Halep.

La rândul său, Horia Tecău speră ca micii jucători de tenis să fie inspirați de întâlnirea cu el și Simona Halep. „Trebuie să începem cu începutul. Avem nevoie de copii pentru a începe să jucăm tenis. Evenimentul Kids’ Day a fost gândit ca un Big Bang. Promovarea tenisului este primordială. Trebuie să-i inspirăm pe copii. Tenisul românesc are nevoie de campioni. Nu se va întâmpla peste noapte, va dura mulți ani”, a completat Tecău.

Sursă: reporterntv.ro

Sursă foto: d-news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *