duminică, februarie 23, 2020
Acasă > Monden > Harrison Ford ar intra din nou în pielea personajului Indiana Jones

Harrison Ford ar intra din nou în pielea personajului Indiana Jones

Harrison Ford ar interpreta din nou rolul arheologului Indiana Jones, dar nu este așa de sigur că ar mai accepta să revină în rolul lui Han Solo (“Star Wars”), conform starpulse.com.

În timp ce discuta cu moderatorul de televiziune Graham Norton pentru a-și promova ultimul său film, “Ender’s Game”, Ford a precizat că ar accepta oricând să joace rolul celebrului arheolog Indiana Jones.

“Nu cred că este vreo problemă că Indiana Jones a ajuns un moș. Sunt suficient de bătrân ca să nu mai avem nevoie și de (Sean) Connery. Sunt suficient de bătrân pentru a juca rolul propriului meu tată!”, a susținut actorul.

În ceea ce privește zvonurile despre un nou proiect în universul “Star Wars”, Harrison Ford a fost mult mai reținut. El i-a declarat realizatorului tv că nu a luat încă o decizie și pentru că această decizie este mult mai greu de luat.

Actorul a precizat că și-ar dori, de asemenea, să lucreze din nou și cu regizorul Ridley Scott, într-o eventuală continuare a filmului cult “Blade Runner”. “Aș fi foarte fericit să mă implic din nou alături de el (Scott) într-un proiect care să ducă povestea (din “Blade Runner”) mai departe.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *