HCM Constanţa n-a rezistat decât o repriză la Holstebro

  •  
  •  
  •  
  •  

Într-un meci contând pentru grupa B a Cupei EHF la handbal masculin, sâmbătă, echipa daneză Team Tvis Holstebro a învins cu scorul de 34-27 (17-16) formația HCM Constanța.

Meciul a început în favoarea formației române, care a condus în minutul 5 cu scorul de 5-1, mizând pe arma contraatacului.

Vizibil iritat de modul în care elevii săi au tratat primele minute ale jocului, antrenorul gazdelor, Klavs Bruun Jorgensen, a cerut un time-out timpuriu, dar care şi-a făcut efectul. Danezii au revenit în joc, s-au instalat la conducere, iar după pauză au dominat cu autoritate ostilităţile. Spre deosebire de ultimul meci, cel cu HC Odorhei, apărarea s-a dovedit neaşteptat de fragilă şi, implicit, nici portarii n-au mai ieşit la rampă, fie că poarta a fost apărată de Ionuţ Rudi Stănescu, fie de Mihai Popescu. Gazdele s-au impus meritat şi se anunţă a fi una dintre principalele favorite la calificarea în faza sferturilor de finală. În ceea ce îi priveşte pe constănţeni, având în vedere că au cedat deja un punct pe teren propriu (25-25 cu HC Sankt Petersburg), va fi foarte greu să mai conteze în lupta pentru primele două locuri, în condiţiile în care, cel puţin la Hosterbro, n-au arătat că ar avea potenţial de a pune probleme în deplasare.

Golurile campioanei României au fost marcate de Dalibor Cutura (din nou, cel mai bun jucător al echipei constănţene) 9, Mladen Rakcevic 5, Laurenţiu Toma 4, Javier Humet 3, Răzvan Enescu 2, Albert Cristescu 2, George Buricea 1. De la gazde, cei mai eficienţi au fost Michael Nielsen, cu 10 goluri, şi Magnus Bramming, cu 9.

Redactor: Paul Alexe

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *