Acasă > Editorial > Ia-ți sufletul de mână!

Ia-ți sufletul de mână!

Adevărul e scump, iar minciuna la final, ne va da factura. Toți plătim un preț.

Mintea nu poate să înțeleagă dincolo de cuvinte, nu e preocupată de viață sau realitate. Poți trăi fără limite, însă nu poți trăi fără inima.

Putem decora trecutul, care e o colecție de amintiri, dar singura realitate a viitorului o reprezintă visul. Odată ce ai gustat din armonia prezentului, nu mai contează nimic. Pentru cei care vor să existe pur și simplu, trebuie să se umple de nectarul dulce al clipei prezente. Moartea este coperta cărții, dar  în interior găsești viața ta eternă.

Indiferent cum ar fii, oamenii sunt frumoși! Cine suntem noi să nu ne acceptam unii pe alții? Omule, nu face niciodată compromisuri, deoarece nu-ți vei putea ierta niciodată asta…nu te devaloriza..

Când poți să alegi, de ce să faci un compromis? Viața ta depinde de atitudinile și alegerile pe care le faci.

Sufletul omului e dependent de iubire! Putem alege pe cine să iubim? Poate că da… Omul trebuie să găsească puterea să renunțe la amăgire, la iluzii, la neșansă… Nimic nu e mai dureros decât o iubire neîmpărtășită!

Fă liniște și stai puțin..unde fugi? Nu vezi că te-ai prăfuit, te-ai murdărit, te-ai înegrit de atâtea vicii? Ai sufletul în mii de  bucățele. Nu mai alerga așa suflete. Stai puțin! Doar stai! Ce tot cauți? Taci! Nu spune că nu-ți pasă… Măi suflete, sunt lucruri pentru care chiar  merită să plângi. Nu te lăsa molipsit de culoarea gri a celor de lângă tine, tu ești un suflet colorat…suflete, tu ești lumina, renunță la întunericul din jurul tău! Dumnezeu vede dincolo de măști…câteodată trebuie să ne întoarcem și să renunțăm la mândrie și prejudecată… Dacă tu nu te iubești, crezi că alții o vor face?

 Ia-ți sufletul de mână și cunoaște-l ! Puțină bunătate îți va îmbogății sufletul pustiu! Deschide ușa visului tău!

 Tabita NEDELCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *