miercuri, septembrie 18, 2019
Acasă > Administratie > Iată cum arată pasajul de la magazinul Tomis după renovări

Iată cum arată pasajul de la magazinul Tomis după renovări

Primarul Decebal Făgădău a publicat, vineri seara, pe pagina sa de socializare, fotografii recente cu pasajul de pe strada Șefan cel Mare, de lângă magazinul Tomis. Locul insalubru, care mirosea a hazna, ocolit de constănțeni în ultimii ani, arată acum impecabil, este proaspăt zugrăvit, scările au fost refăcute, totul este curat și lucește.
Desigur, postarea edilului și-a atras imediat sute de reacții. Unii internauți l-au lăudat, alții l-au criticat pentru faptul că lucrările de reabiitare au durat atât de mult. Alții, mai vehemenți, susțin că nu se face primăvară cu o singură floare și că orașul are nevoie de multe intervenții, în special pe partea de curățenie. Făgădău le-a răspuns unora dintre critici, spunându-le că nu se poate face în două luni ceea ce nu s-a făcut în 26 de ani.
Revenind la pasaj, locul va deveni, cu siguranță, în scurt timp, unul preferat de către constănțeni pentru că va găzdui periodic expoziții de fotografie. Asociația Descoperă Constanța a pregătit deja un prim vernisaj cu imagini din urbea de la malul mării, care vor fi expuse în perioada următoare.

Sursa: observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *