“Ideea mea, norocul tău” a ajuns la cea de-a 19-a ediție

O nouă ediție a tombolei “Ideea mea, norocul tău”, scutește alți 300 de năvodăreni abonați la Termica Năvodari de la plată. Începând cu această lună, facturile sunt doar pentru apa caldă.  Tombola “Ideea mea, norocul tău”, inițiată de primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, se află la cea de-a 19-a ediție. Până în prezent, 5.700 de năvodăreni au fost scutiți de plata căldurii sau a apei calde ca urmare a participării la această tombolă. Proiectul se adresează, locuitorilor abonați la sistemul centralizat și sunt câștigători cei care nu au restanțe.

“La fiecare ediție, nu toți sunt la zi cu plata la căldură sau apă caldă și atunci suntem nevoiți să extragem mai mult de 300. Astăzi este a 19-a ediție în care extragem 300 de câștigători la acest proiect frumos inițiat de domnul primar Matei Nicolae. Acum a început vara și dacă este cald nu mai furnizăm căldură și atunci rămâne doar apa caldă care va fi achitată în urma tombolei, la cei care au câștigat”, a declarat Nicolae Moruzi, consilier local.

Acest proiect este unic la nivel național și urmărește să-i determine pe cei abonați la sistemul centralizat să nu se debranșeze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *