Acasă > Eveniment > Ilegal, pe ATV

Ilegal, pe ATV

În noaptea de 22/23.06.2014, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea l-au depistat pe E. Laurențiu de 22 de ani din com. Sf. Gheorghe, jud. Tulcea, care conducea un ATV pe str. Păcii din mun. Tulcea fiind sub influența băuturilor alcoolice (avea o concentrație de 0,86mg/l alcool pur în aerul expirat) și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru cele două infracțiuni constatate.

Angajații Poliției Rutiere Tulcea au mai constatat săvârșirea unui accident pe trecerea de pietoni. T. Daniel de 37 ani din mun. Tulcea, în timp ce conducea auto marca Renault pe str. Babadag din mun. Tulcea, l-a accidentat pe B. Ștefan de 69 ani din Tulcea, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii și fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Un alt accident s-a soldat cu rănirea ușoară a doi minori. F. Gabriel de 31 ani din loc. Zebil, com. Sarichioi, jud. Tulcea, în timp ce conducea auto marca Renault în afara mun. Tulcea, într-o curbă deosebit de periculoasă, nu a adaptat viteza condițiilor de drum, carosabil umed din cauza ploii, a pierdut controlul volanului, autoturismul intrând în șanț. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a doi minori, unul de 6 ani, celălalt de 5 ani, ambii din loc. Zebil jud. Tulcea, pasageri în auto.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *