Acasă > Sport > Împreună pentru performanță în tenis

Împreună pentru performanță în tenis

Zeci de copii pasionați de tenis au avut parte de provocarea vieții lor! Au jucat cu cei trei campioni ai României, Simona Halep, Sorana Cîrstea și Horia Tecău. Cei trei sportivi au venit astăzi, în mod special,  la Constanța ca să-i învețe pe copii tainele sportului alb.

Evenimentul Kid’s Day este organizat de Sorana Cîrstea și Horia Tecău, iar invitatul din acest an a fost Simona Halep, după ce, anul trecut a fost invitat Victor Hănescu, la București.  Evenimentul are ca scop promovarea sportului alb în rândul copiilor. Cei trei campioni recunosc că regretă că nu au avut și ei parte de o astfel de experiență la debutul carierei, însă sunt încântați să le poată oferi copiilor această șansă.

 “Am fost și eu de vârsta lor și știu ce înseamnă. Am venit astăzi aici cu bucurie și spre să aduc un zâmbet pe buzele copiilor.” a declarat sportiva Sorana Cîrstea.

Horia Tecău a fost foarte fericit să se reîntoarcă în Constanța, la clubul la care și-a petrecut o mare parte din copilărie.

„M-am gândit că este o idee bună să vin în Constanța, la Clubul unde am jucat o mare parte din cariera mea. Mă bucur să văd că au venit foarte mulți copii, pentru că, până la urmă, acesta este scopul acestei acțiuni.” a afirmat tensimenul Horia Tecău.

Simona Halep i-a sfătuit pe cei mici să-și urmeze visul.

„M-am simțit foarte bine, este impresionant să fiu alături de copii, aici, la Constanța. Îmi aduc aminte că și eu am fost așa. Este impresionant ce se întâmplă astăzi aici. Îi sfătuiesc să practice tenisul de plăcere pentru că este un sport frumos, deosebit, să muncească mult și să aibă succes  ” a spus Simona Halep.

Pe lângă succes, Simona Halep recunoaște că a avut parte și de momente grele însă nu s-a gândit să renunțe la tenis, drept dovada, ea își va petrece Revelionul în Australia unde se va antrena.

„Voi pleca de Revelion în Australia pentru că pe 5 voi începe turneul.” a mai spus Simona Halep.

La finalul partidei, cei mici au stat la rând pentru a obține câte un autograf de la idolii lor.

Autor: Paula Arhip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *