duminică, 9 august 2020
Acasă > Monden > În apartamentul lui Philip Seymour Hoffman au fost găsite 50 de pliculețe cu heroină

În apartamentul lui Philip Seymour Hoffman au fost găsite 50 de pliculețe cu heroină

În apartamentul din New York în care a încetat din viață, la doar 46 de ani, actorul Philip Seymour Hoffman, laureat al premiului Oscar, au fost găsite nu mai puțin de 50 de pliculețe cu heroină, conform poliției, informează starpulse.com.

Actorul a fost găsit mort duminică, cu un ac de seringă încă înfipt în mână, iar poliția a confiscat numeroase pliculețe cu heroină și mai mult de 20 de ace hipodermice de seringă folosite, din apartament.

Pe multe dintre pliculețe era trecut logo-ul “Ace of Spades” sau “Ace of Hearts”, care în jargonul consumatorilor de heroină înseamnă că drogul este amestecat cu un puternic medicament calmant, fentanyl.

Printre obiectele confiscate de pe proprietatea actorului din Greenwich Village, New York, se numără o linguriță arsă, folosită pentru prepararea drogului, și cinci tipuri diferite de medicamente calmante.

Philip Seymour Hoffman a fost găsit în stare de inconștiență duminică spre prânz, în jurul orei locale 11:15, de prietenul său David Bar Katz, care a chemat medicii.

Sursa: Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *