miercuri, septembrie 18, 2019
Acasă > Diverse > În spatele fiecărui bărbat de succes, se află o femeie puternică

În spatele fiecărui bărbat de succes, se află o femeie puternică

Acesta este sloganul a peste 70 de femei de etnie musulmană, care au vrut să arate că în ciuda religie lor şi ele pot îmbina succesul cu viaţa de familie.

Membrii Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România şi reprezentanţii uneia dintre cele mai citite reviste de femei din ţară s-au întâlnit la Constanţa pentru a arăta lumii întregi că indiferent de religie succesul poate fi dobândit.

Denis Ibadula, una dintre organizatoarele intîlnirii se consideră o femeie care a reuşit să împartă căsnicia cu afacerile. A învătat mult, şi-a dedicat timp pentru a-şi atinge ţelul, dar nu şi-a neglijat niciodată familia.

Preşedintele U.D.T.T.M.R se mândreşte cu o familie numeroasă. Are o soţie şi două fete. Nu crede că rolul femeii este strict în familie, ci are convingerea că reprezentantele sexului frumos pot realize multe dacă sunt lăsate şi chiar încurajate.

Alături de femeile de succes turco-tătare, a fost prezent şi deputatul constănţean Amet Aledin. Întălnirea s-a încheiat cu dansuri specifice turceşti şi mâncare tradiţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *