Încă două medalii au intrat în contul secției de box de la CS Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Secția de box de la CS Năvodari a deplasat trei sportivi la finalele Cupei României, competiție rezervată tineretului. Doi dintre aceștia au revenit acasă cu medalii. Antrenorul Ablalim Ferodin a deplasat, la Brăila, la finala Cupei României, competiție rezervată sportivilor cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, trei sportivi. Tehnicianul s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi, care au cucerit două medalii.

“Suntem mulțumiți. Clubul Sportiv Năvodari a prezentat trei sportive la această competiție și rezultatele sunt bune, chiar foarte bune, deci am reușit o medalie de aur prin Dudulică Ion la categoria 52 de kg și o medalie de bronz prin Neicu Robert la categoria 60 de kg”, a declarat Ferodin Ablalim, antrenor CS Năvodari.

Ion Dudulică, component al lotului național, a câștigat aurul la 52 Kg, iar Robert Neicu, bronzul, la 60 Kg. Cezar Andrieș a fost eliminat din primul tur, la categoria 56 Kg. Reveniți de la Brăila, cei trei și-au reluat pregătirile în sala de box de la Năvodari, cu gândul la celelalte competiții la care vor participa în acest an.

R Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *