Acasă > Monden > Încă o despărțire în showbiz-ul autohton – Andreea Mantea si Ștefan Stan, au pus punct poveștii lor de iubire!

Încă o despărțire în showbiz-ul autohton – Andreea Mantea si Ștefan Stan, au pus punct poveștii lor de iubire!

Încă o despărţire, de data aceasta cică este pe bune. Andreea Mantea a confirmat sâmbătă că a pus capăt relaţiei cu Ştefan Stan o dată pentru totdeauna. Cei doi s-au cuplat în decembrie 2012 şi au avut o legătură cu năbădăi. Cu toate acestea, aveau de gând să facă nunta până la finele acestui an.

Andreea Mantea (26 de ani) şi Ştefan Stan (35 de ani) au decis ieri s[ pun[ punct rela’iei lor. Nu este prima dată când cei doi anunţă că nu mai sunt împreună. De data aceasta, însă, surse din apropierea lor au spus că ruptura este definitivă. „Andreea e foarte supărată. La cum o ştiu eu, nu mai e cale de împăcare”, ne-a spus o amică a vedetei.

Pe de altă parte, bruneta a confirmat separarea de „Vocea României”. „Da, m-am despărţit definitiv de Ştefan Stan”. Dar nu a dorit să ofere mai multe comentarii.

“Am ajuns într-un impas. Am decis să ne vedem fiecare de drumul lui, timpul le va decide pe toate”, a declarat şi Ştefan Stan.

Cei doi sunt ]mpreun[ de la sf\r;itul anului trecut,  chiar înainte de Revelion, iar în aprilie, Ştefan a cerut-o în căsătorie pe Andreea, care a acceptat fără să stea pe gânduri. Cu toate acestea, la nici două luni, ei s-au despărţit pentru că Ştefan a înşelat-o pe vedeta tv cu o admiratoare pe nume Laura. La scurt timp, Andreea l-a iertat pe cântăreţ, dar nu au reprogramat nunta, care ar fi trebuit să aibă loc la toamnă. Naşul lor ar fi fost primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Ștefan Stan va uita repede supărarea despărțirii, căci tocmai a început un turneu naţional de promovare care-l va ţine ocupat până la sfârşitul lunii septembrie. Mâine va cânta la Slatina, sâmbăta viitoare la Craiova, apoi va mai avea concerte până la sfârşitul lunii septembrie.

Sursa: Click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *