Incendiu în portul Constanța

  •  
  •  
  •  
  •  

Un incendiu a izbucnit, luni, la bordul unei nave aflate în reparaţii în Şantierul Naval Constanţa, flăcările fiind stinse fără să se înregistreze victime sau pagube materiale semnificative, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, focul a izbucnit în jurul orei 14.00, într-o magazie de la bordul vasului portcontainer MSC Laura, acostat în Şantierul Naval Constanţa.

Echipajul navei făcea lucrări de sudură la capacele magaziei respective, în timp ce în interiorul acesteia se aflau 20 de găleţi încărcate cu reziduuri petroliere. În urma sudurii au sărit scântei în magazie, fapt care a dus la aprinderea reziduurilor.

Nava era dotată cu tunuri de apă, iar echipajul a intervenit imediat pentru stingerea flăcărilor. De asemenea, în zonă a ajuns şi o maşină de pompieri de la serviciul privat al şantierului, focul fiind stins imediat, fără să se înregistreze victime sau daune materiale semnificative.

La faţa locului au mers ofiţeri de la Serviciul Siguranţa Navigaţiei şi Serviciul Cercetare Poluare, pentru a ancheta incidentul.

Sursă: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *