luni, februarie 24, 2020
Acasă > Eveniment > Incendiu la Năvodari

Incendiu la Năvodari

img-20161207-wa0001Potrivit primelor informații, focul a izbucnit în urmă cu puțin timp la Centrul de Afaceri din Năvodari.

Arde acoperișul clădirii care se află încă în construcţie.

La faţa locului se îndreaptă 2 autospeciale de pompieri.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE.  Pompierii ISU Dobrogea intervin deja pentru lichidarea focului care a cuprins o suprafață de aproximativ 300 mp.

Fumul negru si gros poate fi văzut de la kilometri distanță.

UPDATE 2: Primăria Năvodari a anunţat că, cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de nerespectarea condiţiilor de lucru din partea societăţii constructoare.

“Astăzi, 07.12.2016, orele 14.30, la amplasamentul Centrului de Afaceri Năvodari a avut loc un incendiu la nivelul acoperișului. Cauza probabilă a incendiului a fost nerespectarea condițiilor de lucru din partea societății constructoare. Pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat două autoutilitare aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța, incendiul fiind stins în aproximativ 10 minute, daunele fiind minore constând în afectarea unei suprafețe de aproximativ 250 mp de izolație a terasei si partea superioara a unor instalații de ventilatie și climatizare”, se menţionează pe pagina de Facebook Primăria Năvodari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *