luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > Incendiu la o pensiune: 16 persoane au fost evacuate. O persoană a fost rănită

Incendiu la o pensiune: 16 persoane au fost evacuate. O persoană a fost rănită

La Arad, 13 persoane au fost la un pas de moarte, dup ce pensiunea în care dormeau a fost incendiată. Pentru a scăpa cu viață, oamenii au sărit pe geam, chiar și de la etaj, unul dintre ei, un tânăr, rănindu-se grav, din această cauză.

Pompierii au intervenit, azi-noapte, cu trei autospeciale, pentru a stinge incendiul izbucnit la o pensiune din Arad, iar la față locului au mai fost solicitate și trei ambulanțe. Incendiul a fost sesizat în jurul orei două noaptea, de către clienții pensiunii, care este situată pe malul Mureșului, în zonă 3 Insule

”Incendiul este la parter și s-a extins la etajul I, în momentul de față lucrăm pentru localizarea lui”, a declarat un pompier în timpul intervenției.

Focul ar fi fost pus intenționat

Martorii, care au reușit să iasă din pensiunea în flăcări la timp, povestesc că un individ care i-a vizitat cu câteva ore înainte, a amenințat că va da foc cabanei. În momentul presupusei incendieri, în interior se aflau 13 persoane.

”În afară de cearșafuri nu ardea nimic. Cineva a dat foc intenționat, a fost cineva care a băut și a amenințat că ne aranjează și la ora 1.00 a bătut la ușă. Ardeau cearșafurile unde spălau ei hainele, deci cineva a dat foc intenționat, dacă nu îi scoteam pe geam, mureau. Toți care erau sus. Pe trei i-am scos prin acoperiș, unul a ieșit pe geam, altfel, dacă nu îi scoteam, mureau”, a povestit un martor.

Tânărul rănit, care a sărit de la etaj pentru a scăpa din flăcări, a ajuns în stare destul de gravă la spital, medicii suspectând existența unei fracturi de coloană. Polițiștii au fost și ei sesizați, agenții încercând să îl identifice pe suspectul despre care se presupune că a incendiat pensiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *