vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Social > Încep înscrierile pentru locurile din căminele Universității Ovidius

Încep înscrierile pentru locurile din căminele Universității Ovidius

Pentru anul universitar 2014 – 2015, cazarea studenților în căminele Universității „Ovidius” din Constanța se va face în perioada 27 – 30 septembrie a.c., anunţă Biroul de presă al Universităţii.  Înscrierile pentru atribuirea unui loc în căminele UOC au loc în perioada 15 – 23 septembrie a.c., în intervalul orar 9.00 – 18.00, la Cantina Universității, din Bulevardul Mamaia.

“În acest an, solicitarea se poate face atât pe baza cererii depuse direct la sediul universității, cât și on-line, pe baza unor formulare care vor fi postate pe site-ul Universității, la secțiunea Info Cazare. Informații suplimentare privind noua modalitate de depunere a cererilor de cazare vor fi disponibile pe site-ul universității, începând cu data de 10 septembrie a.c. (http://www.univ-ovidius.ro/)”, se arată într-un comunicat de presă.

În ceea ce privește tarifele în căminele universității, acestea vor fi stabilite în perioada următoare, după discuții cu reprezentanții Ligii Studenților și după aprobarea Consiliului de Administrație, transmit reprezentanţii Biorului de presă al Universităţii.

Universitatea „Ovidius” din Constanța dispune de patru cămine: două pe Aleea Studenților numărul 1 și două în incinta complexului universitar din Bulevardul Mamaia.

Sursă foto: math.univ-ovidius,ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *