duminică, 5 aprilie 2020
Acasă > Administratie > Încep lucrările de restaurare a Cazinoului

Încep lucrările de restaurare a Cazinoului

Cazinoul din Constanța va fi peste doi ani cea mai frumoasă clădire de pe litoral. De astazi au început oficial lucrările de restaurare.

Reabilitarea clădirii-simbol de la malul mării costă 94 de milioane de lei, iar banii sunt asiguraţi de Compania Naţională de Investiţii. Până în martie va fi gata proiectul, iar în aprilie vor fi ridicate schelele.

La Constanța, a fost prezent astăzi și ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan. Acesta a spus că în acest moment, responsabilitatea pentru reușita investiției de reabilitare a Cazinoului o are constructorul.

Odată finalizate lucrările, cazinoul va deveni un centru cultural ce va găzdui expoziții, simpozioane și alte evenimente de acest gen.

Vestea reabilitării clădirii emblemă a Constanței s-a răspândit repede și pare a fi primită cu bucurie la malul mării. Nostalgicii își amintesc cu drag de maiestuozitatea și frumusețea cazinoului de altă dată. Puțini sunt cei care nu au admirat luxul pe care îl emana clădirea simbol a Constanței.

Prea mult a fost așteptat acest proiect, spun oamenii.  Însă, dacă totul va decurge conform planurilor, în 2022 Cazinoul își va putea recăpăta strălucirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *