Incident cumplit la Năvodari. Adolescent acuzat de relații sexuale cu un minor

  •  
  •  
  •  
  •  

Poliția Năvodari a fost sesizată despre un incident șocant care a avut loc pe 10 aprilie, în scara unui bloc din oraș. O femeie le-a povestit polițiștilor că nepotul ei ar fi întreținut relații sexuale cu o altă persoană de sex masculin.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză este un adolescent de 15 ani din Năvodari, care ar fi filmat întreaga scenă cu telefonul mobil.

“La data de 10 aprilie a.c polițiștii din Năvodari au fost sesizați de o femeie în vârstă de 60 de ani din Năvodari despre faptul că nepotul ei în vârstă de 13 ani ar fi întreținut o relație sexuală cu o altă persoană de sex masculin. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana cu care a întreținut un raport sexual oral este un alt minor, în vârstă de 15 ani din Năvodari. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, precizează  IPJ Constanța.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.

10 thoughts on “Incident cumplit la Năvodari. Adolescent acuzat de relații sexuale cu un minor

    1. Sat? Pai fututi mortii tai de lache, ia vino tu in “satu” asta si comenteaza, sa vedem care mortii lui mai iese intreg 😉 Bulan spart!

    2. SPANZURA-MI-ASI COAIELE DE CRUCEA MATII DE JAVRA IA FI BAIAT SI VINO LA NOI IN “SAT”. ARGATU’ PULII CA LA PRIMA PLOAIE ITI CADE ACOPERISUL, ITI UMBLA CARCALACII IN FRIGIDER JAVRA PROASTA.

    3. FRAIERULE, SA IMI BAG PULA IN RASA MA-TII DE SPART IN GURA CE ESTI. VINO LA NOI IN “SAT” SA-TI TRACTĂM GAOZU’ CU PULA, CA TE FUTEM IN GURA PANA TI SE DESFUNDA NASUL! SA NE PISAM PE MORTII TAI DE FRAIERICA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *