sâmbătă, septembrie 21, 2019
Acasă > Sport > Încrezători în victorie

Încrezători în victorie

În etapa a 11-a din liga secundă la fotbal, Săgeata Năvodari va juca, sâmbătă 1 noiembrie, de la ora 11:00, pe stadionul Flacăra, cu CF Brăila. La conferința de presă premergătoare acestui meci, antrenorul Gică Butoiu și jucătorul Marian Chițu au admis că va fi o dispută dificilă, dar și-au exprimat încrederea într-o victorie, care să păstreze formația din nordul litoralului pe podium.

“Sper să fie un meci ușor. Băieții s-au comportat foarte bine la antrenamente. Nu au resimțit șocul prin care am trecut și asta mă bucură foarte mult. Băieții și-au văzut în continuare de treabă și sunt optimiști în vederea jocului de sâmbătă. În acest tur de campionat, am văzut patru meciuri jucate de echipa din Brăila, cunosc foarte bine echipa și au 4-5 jucători foarte buni. Eu cred că sâmbătă va fi un meci foarte frumos”, a declarat Gică Butoiu(foto), antrenor Săgeata Năvodari.

Prezent în premieră în fața ziariștilor, mijlocașul Marian Chițu se așteaptă de la o replică bună din partea brăilenilor, dar crede în victorie echipei sale.

„Va fi greu pentru ambele echipe. O să fie muncă pe terenul acesta care se rupe. Amândouă echipele își vor dori foarte mult victoria, dar noi trebuie să acționăm ca favoriți. Trebuie să marcăm repede, ca să ne facem meciul ușor. O să fie greu, pentru că au și ei jucători experimentați, dar eu zic că victoria va fi de partea noastră”, a spus Marian Chițu, jucător Săgeata Năvodari.

Etapa a 11-a este ultima din tur, dar ea nu va fi urmată de vacanță. Campionatul se prelungește până pe 6 decembrie, dacă vremea va permite acest lucru.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *