Acasă > Sport > Încrezători în victorie

Încrezători în victorie

În etapa a 3-a, din Liga secundă la fotbal Săgeata Năvodari va juca, pe stadionul Flacăra, cu Unirea Slobozia. La conferința de presă dinaintea acestei dispute au fost prezenți, antrenorul Cătălin Anghel și portarul Călin Albuț.

Tehnicianul năvodărean se așteaptă la un meci greu, la capătul unei săptămâni solicitante, dar rămâne optimst și crede în victoria echipei sale.

“Întâlnim o echipă foarte omogenă, care joacă de mult timp împreună. Întâlnim o echipă bine organizată și care încearcă să joace și fotbal. Nu va fi ușor. Vom avea nevoie de agresivitate și să ocupăm foarte bine terenul din punct de vedere defensiv, să nu lăsăm jucătorii adverși să joace, să își facă jocul. Ofensiv, trebuie să ne facem jocul nostru, să ne creăm mai multe ocazii de gol și să le fructificăm. Avem nevoie de o mult mai mare atenție ca, atunci când atacăm, să pregătim apărarea și să nu dăm spații de contraatac adversarilor. Aș dori să fim mai clari și să facem diferența în ultimii 30 de metri. Pentru sâmbătă, importantă este o victorie, care m-ar mulțumi deplin dacă ar veni și pe fondul unui joc bun ofensiv, dar și atent în apărare”, a declarat Cătălin Anghel(foto), antrenor principal al echipei Săgeata Năvodari.

Venit în această vară la Săgeata, Călin Albuț consideră ca va fi un meci dificil, dar crede că victoria nu are cum să le scape gazdelor.

“Este un meci important, ca și toate meciurile care urmează, pentru că se intră în play-off cu punctajul luat în campionat. Slobozia a terminat anul trecut pe locul trei, după Rapid și Iași, ceea ce arată că este o echipă destul de bună. Echipa care va fi cel mai bine organizată din toate punctele de vedere, va promova. Deocamdată noi(n.red.- Săgeata Năvodari), Academica Pitești și Voluntari suntem echipele care avem cele mai multe șanse la promovare, dar totul va depinde de cum vom juca în continuare”, a afirmat Călin Albuț, portarul echipei Săgeata Năvodari.

Meciul Săgeata Năvodari – Unirea Slobozia, din cadrul etapei a III-a, a ligii a II-a la fotbal din seria Est se va disputa sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 11:00, pe stadionul Flacăra.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *