Acasă > Eveniment > Indivizi bănuiți de furt din autoturisme, reținuți de polițiști. Hoții acționau pe Autostrada Soarelui

Indivizi bănuiți de furt din autoturisme, reținuți de polițiști. Hoții acționau pe Autostrada Soarelui

 Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat ieri cinci percheziţii domiciliare, în județul Argeș.

Acțiunea s-a desfășurat într-un dosar penal aflat sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea de infracțiuni de furt, cu un prejudiciu de 26. 800 de lei, fiind vizate locuințele a patru persoane.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2017 – ianuarie a.c., mai multe persoane ar fi pătruns în autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A2 și de pe drumul european E79, de unde ar fi sustras bunuri și sume de bani.

Șapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru audieri, patru dintre acestea fiind reținute.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de furturi,  Poliția Română vă recomandă:

-Nu lăsați bunuri de valoare în autoturism;

-Este de preferat să nu vă lăsați autoturismul parcat pe perioade mari de timp, în locuri izolate;

-Asigurați-vă că ați încuiat autoturismul de fiecare dată când parcați;

-Sesizați întotdeauna polițiștii, dacă sunteți victimă a unor furturi din autoturism sau dacă sunteți martori ale unor astfel de fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *