Infanteria Marină are un nou comandant. Ceremonie de predare-primire

  •  
  •  
  •  
  •  

Locotenent–colonelul Dumitru TODOSIUC a predat conducerea Regimentului 307 Infanterie Marină ”Heracleea” locțiitorului său, locotenent–colonel Marius Gheorghescu, în cadrul unei ceremonii care a fost organizată joi, 30 iulie, la sediul unității militare din Babadag.

Drapelul de luptă al unității a fost predat noului comandant al regimentului, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai PANAIT, care a apreciat, în alocuțiunea sa, realizările infanteriștilor marini din perioada în care s-au aflat sub conducerea locotenent-colonelului Todosiuc și a transmis mult succes locotenent-colonelului Gheorghescu, în îndeplinirea misiunilor viitoare.

La ceremonie, au participat foști comandanți ai regimentului, comandantul Flotilei Fluviale ”Mihail Kogălniceanu”, contraamiral de flotilă Cornel ROGOZAN, precum și comandanții unităților subordonate. Asistența a fost restrânsă, în conformitate cu măsurile de prevenire a răspândirii și infectării cu noul coronavirus SARS CoV-2.

Activitatea s-a încheiat cu defilarea militarilor din Regimentul 307 Infanterie Marină ”Heracleea”.

Locotenent-colonel Todosiuc a fost promovat pe o funcție din Statul Major al Forțelor Navale.

Sursa: Fortele Navale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *