Informații false privind cauza scumpirii biletelor pe ruta Năvodari-Constanța. GMS susține că urmărește îmbunătățirea condițiilor de călătorie

  •  
  •  
  •  
  •  

Compania Grup Media Sud se dezice de informațiile mincinoase transmise de anumiți șoferi de pe ruta Năvodari-Constanța.

”Compania Grup Media Sud se dezice de afirmațiile apărute în mediul online privind zvonurile create de către șoferii noștri. Dăm asigurări că șoferii noștri nu au fost instruiți să denigreze vreo instituție sau persoană publică. În cazul în care ni se aduc dovezi clare privind astfel de comportamente din partea șoferilor, le vom desface contractul de muncă fără nicio ezitare.

Prețurile au fost majorate pentru a putea investi în confortul cetățenilor. Ne-am luat angajamentul fată de călători că pană la sfârșitul anului să achizitionăm și alte autovehicule noi iar procesul de achiziție a fost deja pornit. Tot până la sfârșitul anului vom avea implementat un sistem de monitorizare care ne va ajuta să nu mai avem microbuze aglomerate iar toți călătorii să calatoareasca doar pe scaune”, se menționează pe pagina de FB a companiei.

Precizările au loc în contextul în care au apărut informații că scumpirea a fost efectuată la solicitarea primarului Florin Chelaru.

”STOP minciunilor și dezinformării!

Dezaprob cu fermitate afirmațiile făcute de anumiti șoferi ai firmei de transport persoane GMS potrivit cărora biletele au fost scumpite la solicitarea mea. De asemenea, anunț faptul că îi voi acționa în judecată pe acești indivizi, precum și pe cei care aduc astfel de calomnii la adresa mea.

Reafirm încă o dată dorința mea ca navodărenii sa beneficieze de condiții civilizate de transport, iar demersurile pe care le-am făcut în acest sens nu au în vedere decât interesul cetățenilor orașului Năvodari.

Înțeleg că mulți care acum se erijează în deținătorii adevărului absolut au intrat deja în campania electorală, dar nu voi accepta asemenea minciuni și dezinformări!

In acest sens, rog cetățenii de bună credință care aud asemenea minciuni din partea șoferilor GMS să mă ajute cu informații privind identitatea șoferului si numărul de înmatriculare al microbuzului pentru a putea apela la instanța de judecată”, a anunțat, zilele trecute, primarul din Năvodari, Florin Chelaru .

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *