Acasă > Sport > Informaţii noi despre Michael Schumacher

Informaţii noi despre Michael Schumacher

După ce vineri, purtătorul de cuvânt al germanului Michael Schumacher a anunţat că fostul campion de Formula 1 are momente în care dă semne de luciditate şi de trezire, cotidianul Bild a oferit detalii despre starea de sănătate a acestuia.

“Michael face progrese… El are momente în care dă semne de luciditate şi de trezire. Suntem alături de el în această luptă lungă şi dificilă, împreună cu echipa de la spitalul din Grenoble şi suntem în continuare încrezători”, a precizat purtătorul de cuvânt Sabine Kehm.

Cotidianul Bild scrie că, după 96 de zile de comă, Schumacher pare să reacţioneze la vocile pe care le aude în jurul său.

“Atunci când un pacient pare că se trezeşte din comă la auzul vocilor, este un semn pozitiv. Asta demonstrează că simţurile sale sunt intacte şi funcţionează”, a declarat profesorul Joachim Rother, şef al departamentului de neurologice al spitalului din Hamburg, citat de Bild.

El a adăugat: “O reacţie este întotdeauna un semn pozitiv, cu condiţia să nu fie doar un reflex, care are loc fără implicare cerebrală”.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *