sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Turism > Infotrip ANAT în sudul litoralului

Infotrip ANAT în sudul litoralului

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) și-a propus să realizeze un tur de forță pe la câteva hoteluri din sudul litoralului, în cadrul activității Litoralul verde. Infotrip ANAT.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, 28 iunie, după următorul program:

Ora 11. 00 – Vizita hotel Majestic 3* Jupiter. Întâlnire cu managerul hotelului.
Hotelul a fost complet renovat. În perioada 01.07- 31.08, în fiecare seară se desfășoară un program artistic cu artiști consacrați, dansuri, minidiscotecă pentru copii.

Ora 11.30  – Vizită la complex Tismana 3* Jupiter. Întâlnire cu managerul hotelului.
Este primul hotel care a oferit all inclusive pe litoralul românesc.

Ora 12:00  – Vizită la hotel Melodia 4* Venus
Hotelul a fost complet renovat în 2011. Mesele se servesc în regim de bufet suedez pentru minimum 40 de persoane (în caz contrar, micul dejun se poate servi în regim continental, iar prânzul/ cina în sistem fișă cont).
Ora 12.30- Vizita hotel Sunquest (3*)  Venus
Integrat într-o proprietate privată de peste 10.000 de metri pătrați și beneficiind de un cadru natural deosebit, complexul a pastrat și a integrat în ansamblu sau un colț din vechea pădure Comorova ce acoperea odată întreaga zonă de coastă a Mării Negre din partea de sud a litoralului românesc. Pentru că principalul punct de atracție la locul de joacă era trambulina, s-a achiziționat încă una, mai mare, în 2014.

Ora 13.00 – Vizită la hotel Afrodita 4* Venus
Hotelul este situat pe faleză, cu acces direct la plajă. Are un număr total de 124 de camere.

Ora 14.00 – Vizita hotel Saturn 5* și întâlnire cu cei mai importanți oameni din turismul românesc de pe litoral (Nicolae Bucovală – președintele Asociației Patronale Mamaia, Ciprian Popescu – președinte Comisiei de incoming a ANAT, Corina Martin – președinte Asociației de Promovare Litoral-Delta Dunării și vicepreședinte ANAT, Linica Stan – director general SIF 3 – cel mai mare proprietar de hoteluri de pe litoral, Cristian Radu – primarul din Mangalia). Prânz la hotel Saturn
Hotelul SATURN a fost inaugurat în anul 2007. În perioada 24.06-01.09, sunt obligatorii servicii de masă de tip demipensiune premium sau all inclusive. Restaurantul este deschis întregul an. Pentru pachetul demipensiune premium: se asigură mic dejun, o masă principală ( prânz sau cină; opțiunea se exprimă în momentul cazării), precum și de băutura din meniul all inclusive (doar în timpul mesei).

Ora 16.30 – Plecare către Eforie Nord.

Ora 17:00 – Vizita Complex Dunărea 3* Eforie Nord
Moderna plajă privată de la Club Dunărea este pregătită special pentru a putea rivaliza cu orice loc select din stațiunile de pe litoralul românesc. Completată cu nisip fin cernut și îngrijit permanent, plaja este amenajată cu umbrele și sezlonguri ce se află permanent la dispoziția oaspeților, atmosfera fiind întreținută cu grija pentru a oferi ore de plajă relaxante.

Ora 17.30  – Vizită la hotel Europa 4* Eforie Nord
Complexul Hotelier Europa, având la bază un concept arhitectural de excepție, se află la distanță de numai câteva minute de centrul stațiunii Eforie Nord și la doar 200 de metri de plajă. Un mediu natural nealterat, constând din parcul de aprox. 30.000 mp sporește și mai mult valoarea acestei locații.

Ora 18:30  – Vizitș Complex Bran – Brad – Bega 4* Eforie Nord
Complexul Bran – Brad – Bega a fost complet renovat în anul 2009 și începând cu anul 2012,  în cadrul Complexului Bran-Brad-Bega funcționează Baza de tratament “BalneoSPA”.

Ora 19.30 – Întoarcere la Steaua de Mare.

Ora 20.00 – Cina hotel Steaua de Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *