Acasă > Eveniment > Infractor periculos prins de polițiștii din Mihail Kogălniceanu

Infractor periculos prins de polițiștii din Mihail Kogălniceanu

Un bărbat care avea pe numele lui alte patru dosare de cercetare pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere, a fost arestat pentru 30 de zile.

Sâmbătă, 7 iunie, la ora 1.18, poliţiştii din Mihail Kogălniceanu, aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui conducător auto, ce rula pe DN2A, dinspre Constanţa către Hârşova.

Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto, nu a oprit, fiind astfel urmărit pe o distanţa de 20 de km, până în satul Dorobanţu. În acest timp bărbatul a încercat să acroşeze autospeciala de poliţie, aruncând cu sticle în direcţia acesteia, mai susţin poliţiştii.

În satul Dorobanţu bărbatul a fost imobilizat şi legitimat de poliţişti. Potrivit unor surse, persoana în cauză este Laurenţiu Ţigău, de 46 de ani, bărbatul mai având deschise pe numele alte patru dosare de cercetare pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. În acest caz, Ţigău avea o concentraţie de 1,15 g/l alcool pur în aerul expirat, mai menţionează poliţiştii. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi apoi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, ulterior Judecătoriei Constanţa, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *