duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Sport > Înfrângere pentru HCM Râmnicu Vâlcea

Înfrângere pentru HCM Râmnicu Vâlcea

Echipa feminină de handbal HCM Râmnicu Vâlcea a înregistrat cel de-al 5-lea eșec de la începutul campionatului, fiind întrecută la scor de HC Zalău: 28-18.

“Dacă în ultimele meciuri, deși am fost înfrânte, am putea spune că este nedrept ca rezultat, adică au fost victorii la limită la un gol, două ale adversarelor, de această dată, rezultatul de azi a fost unul corect, fetele din Zalău au jucat foarte bine, victoria lor este meritată. Deși prima repriză a fost bună pentru fetele noastre, în a doua nu au mai ținut pasul. În fine, ne așteaptă meciuri grele, cu Corona Brașov, sperăm să spargem gheața pe viitor și să aducem prima victorie pentru vâlcence”, a declarat antrenorul HCM Râmnicu Vâlcea, Maria Torok Duca.

Antrenorul HC Zalău, Gheorghe Tadici, a spus că “Vâlcea are o echipă omogenă, dar nu are în vedere nicio jucătoare pentru naționala de handbal”.

La meciul de sâmbătă au asistat și fostul manager al combinatului Oltchim, Constantin Roibu, și mulți alți foști lideri ai fostei echipe de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea.

HCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă de HC Zalău pe teren propriu cu scorul de 28-18, aceasta fiind a 6-a înfrângere a vâlcencelor de la începutul campionatului, care se află pe ultimul loc în clasament, cu zero punte.

Sursa: Agerpres.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *