duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Politica > Întâlnire ACL la Constanța

Întâlnire ACL la Constanța

La Constanța, la această oră se desfășoară întâlnirea Alianței Creștin Liberale. La eveniment sunt prezenți și cei doi copreședinți: Klaus Johannis și Vasile Blaga.

La întâlnirea copreședinților Alianței Creștin Liberale, copreședinții, primvicepreședinții și vicepreședinții îl atacă dur pe Victor Ponta.

Fostul premier Petre Roman susține că „pentru Victor Ponta, principala preocupare este să vorbească mult la televizor”, iar vicepreşedintele PDL Raluca Turcan subliniază faptul „că în timp ce el (n.r. Victor Ponta) vorbește la televizor, școlile încep anul școlar fără manuale, la facultăți se duc elevii fără bacalureatul luat”. Nici copreședintele ACL Vasile Blaga nu îl iartă pe actualul premier, susținând că „ăsta e Victor Ponta, lașul lașilor!”.

Prim-vicepreşedintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, este prezent astăzi la Constanța, în conteztul unei întâlniri la care participă copreşedinţii ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga și membri ai PNL şi PDL din judeţul Constanţa.

„Ponta egal Mazăre egal Nicușor Constantinescu. Constanța merită altceva!”, a declarat MRU pe scena Csei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, acolo unde are loc evenimentul amintit.

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, își construiește întregul discurs de campanie în jurul unui slogan asemănător celui cu care Barack Obama a câștigat lupta ăn SUA.

Barac Obama a avut sloganul principal: ”Yes, we can!”. Klaus Iohannis a preluat sloganul, doar că în limba română: ”Da, noi putem”, cu diferitele variațiuni adaptate discursului.

De asemenea, Iohannis merge în alegeri cu sloganul: ”Pas cu pas, pe drumul drept!” sau ”Mergem înainte, pe drumul drept!”.

Sursă știre și foto: ziuadeconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *