Într-o perioadă de instabilitate economică, precum aceea pe care o traversăm acum, aurul rămâne cea mai sigură investiţie!

  •  
  •  
  •  
  •  

Constănţenii care se gândesc să-şi facă un plan de economii în aur pot, de astăzi, să apeleze la serviciile prestigioasei firme austriece Soth Gold, care şi-a deschis, de astăzi, o sucursală la Constanţa. Aceasta este cea de-a doua filială din România, după cea de la Sibiu.

Planurile de economii în aur de la SOTH reprezintă planuri strategice de economisire, prin care se poate profita pe termen lung de siguranţa şi stabilitatea valorică a aurului. Spre deosebire de alte bănci care nu oferă posibilitatea clienţilor de a cumpăra cantităţi mici de aur, firma SOTH oferă oportunitatea oamenilor de a achiziţiona aur începând de la un gram. Mai mult, compania Soth are preţuri cu până la 10% mai mici comparativ cu preţurile practicate la alte bănci.

Pe vremuri de criză oamenii care doresc să îşi economisească banii trebuie să conştientizeze că aurul este  o investiţie sigură, care înregistrează creşteri constante în comparaţie cu alte forme de investiţii de valoare. Aurul nu are risc de nerambursare ca alte investiţii cu bani, unde rata dobânzii se orientează după riscul de nerambursare al participanţilor pieţei.  Clienţii SOTH Gold au posibilitatea să profite de preţul în scădere şi în creştere al aurului realizând astfel cursuri de preţ medii mai avantajoase şi un patrimoniu mai mare. Mai mult, clientul are posibilitatea de a decide durata contractului. Transparenţa, fluxul de informaţii complet şi continuu precum şi flexibilitatea la cel mai înalt nivel nu sunt doar promisiuni, ci insăşi identitatea pe care SOTH intenţionează să şi-o însuşească la toate nivelele.

Compania Soth promovează aurul ca o siguranţă pe perioadă de criză. Astfel, dacă în privinţa dolarului sau a monedei euro nu avem certitudinea că vor mai exista pe piaţă în următorii ani, preţul aurului are toate şansele să crească până la 150%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *