marți, 11 august 2020
Acasă > Turism > Intră în scenă Ștefan…de Mamaia

Intră în scenă Ștefan…de Mamaia

După debutul din luna iunie, când 25.000 de turiști au luat parte la show-ul din Piața Cazino, Carnavalul Mamaia revine cu nou spectacol excepțional și multe surprize speciale pentru spectatori.

Fashion Summer Festival Mamaia 2014 continuă în acest weekend cu o nouă ediție specială a Carnavalului Mamaia. La începutul sezonului estival l-a interpretat pe Iulius Cezar și a avut-o alături pe scenă pe vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în rolul Cleopatrei. De data aceasta, primarul Radu Mazăre se pregătește pentru un nou rol.

Sâmbătă, 2 august, începând cu ora 20:30, în Piața Cazino din Mamaia, Radu Mazăre va deveni domnitorul Ștefan cel Mare. Carele alegorice vor surprinde din nou turiștii prin decorurile lor impresionante. Costume spectaculoase, o echipă unică de actori, acrobați și tinere superbe, într-un spectacol de proporții care va transpune pe scenă istoria celui mai cunoscut domnitor al Moldovei. Invitate speciale ale evenimentului sunt reputatele interprete Irina Loghin și Maria Cârneci.

Evenimentul va fi transmis live pe site-ul Fashiontv – www.fpeople.ro, dar și pe vacantalamare. stirileprotv.ro (partener media).

Mamaia a devenit prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival prin evenimentele de anvergură organizate pe toată perioada verii de Fashiontv în cadrul Fashion Summer Festival 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *