Intrare gratuită pentru copii, la meciul România-Andorra. FRF a prelungit termenul de înscriere până pe 9 octombrie

Partida România-Andorra din preliminariile Euro 2024 va fi închisă publicului larg, în urma deciziei UEFA.

Totuși, copiii sub 14 ani pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21:45.

Federația Româna de Fotbal anunță că, urmare a faptului că multe instituții au ales să se înscrie în ultimele două zile, iar procesarea cererilor este un proces de durată, a decis să prelungească termenul de înscriere până luni, 9 octombrie, ora 15:00.

Astfel, FRF invită școlile, cluburile sportive, de fotbal și nu numai, academiile de juniori, și orice altă instituție cu activitate juvenilă să vină pe stadion și să susțină România în drumul spre EURO 2024.

CINE ARE ACCES PE STADION

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal și orice alt sport, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.

Fiecare grup organizat trebuie să conțină minimum 7 copii. Fiecare grup de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic, antrenor sau părinte. Spre exemplu, la 7 copii se admite un însoțitor; la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoțitori adulți. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori!

CUM TE ÎNSCRII

Un reprezentant al conducerii instituției respective trebuie să acceseze platforma https://evenimente.frf.ro/romania-andorra/ și să completeze formularul online. Odată cu mailul de confirmare va primi un formular de prelucrare a datelor personale ale copiilor, care trebuie completat și returnat către FRF, conform instrucțiunilor, până la ora meciului. Înscrierile se pot face până luni, 9 octombrie, ora 15:00.

CUM INTRI ÎN POSESIA BILETELOR

După verificarea datelor, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoțitori. Cu această ocazie, FRF va furniza și toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naționale și organizarea grupurilor pentru acces.

DETALII IMPORTANTE

Orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci și transportul lor de la stadion după finalul partidei aparține exclusiv însoțitorilor și unității care a încredințat responsabilitatea acestora.

Sursa: FRF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *