Acasă > Administratie > “Investește într-un vis!”. Expoziție de mărțișoare la Năvodari

“Investește într-un vis!”. Expoziție de mărțișoare la Năvodari

La Năvodari se deschide astăzi o expoziție cu vânzare a mărțisoarelor.

Acestea au fost confecționate de către beneficiarii Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă, în colaborare cu voluntarii Liceului Lazăr Edeleanu.

Expoziția se desfășoară la parterul Serviciului Taxe și Impozite, aflat pe strada Sănătății nr. 2.

Copiii și vârstnicii care frecventează zilnic Centrul de Zi pentru Copii se pregatesc de mai bine de o lună în cadrul activităților de creație, realizând diferite decorațiuni, mărțișoare și felicitări dedicate zilei de 1 Martie.

Primăria Năvodari precizează că banii obținuți în urma comercializării mărțișoarelor vor fi investiți într-un vis: o excursie de o zi.

Este al 3-lea an în care este organizată acțiunea “Investește într-un vis!”.

”Mărțișoarele hand-made au fost realizate din produse reciclabile cum ar fi: semințe, sâmburi, pet-uri, sticle, orez. Ele au fost lucrate cu dichis și împodobite cu tradiționalul șnur alb-roșu.

La buna desfășurare a acestei acțiuni au contribuit voluntarii CZCPV, elevi în cadrul Liceului Lazăr Edeleanu, Năvodari.

Prin această activitate, beneficiarii au învățat să lucreze în echipă, să interacționeze unul cu celălalt și să se bucure de o atmosferă plină de voioșie.

Misiunea Centrului de Zi este prevenirea abandonului și a instituționalizării copiilor, prin asigurarea unor activități de îngrijire, educație, recreere și socializare, consiliere psihologică într-un cadru plin de afecțiune din partea personalului centrului.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, în perioada 25.02-01.03.2019, la standul expus la parterul Serviciului Taxe și Impozite, pentru a admira, dar și pentru a răsplăti munca depusă, contribuind astfel, prin gestul dumneavoastră, la împlinirea unui vis!”, transmite Primăria Năvodari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.