joi, 13 august 2020
Acasă > Cultura > Invitație la teatru

Invitație la teatru

Piesa de teatru  ”Până când ne vom revedea”, pusă în scenă de regizorul constănţean Tiberiu Roşu, are la bază poveşti scrise de copii.

Premiera va avea loc vineri 25 iulie a.c., ora 11,00, pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret Căluţul de Mare din Constanţa-Teatrul de Păpuşi Elpis. Evenimentul, realizat în cadrul proiectului Vreau să-ţi spun povestea mea, a debutat cu un concurs de poveşti scrise de copii cu boli cronice, primele lucrări clasate constituind baza scenariului piesei de teatru.

Pentru micii scriitori, transpunerea pe scenă a lucrărilor proprii, posibilitatea de a avea un rol în propriile poveşti sau faptul că sunt spectatorii lor, reprezintă un eveniment cu impact emoţional pozitiv. Profesioniştii implicaţi în această acţiune, derulată cu sprijinul Fundaţiei pentru Comunitate şi MOL România, sunt: regizorul Tiberiu Roşu, actorii Dana Manolache, Graţian Prisacariu şi coregrafa Geta Răvdan. Finanţatorul, împreună cu organizaţiile partenere – World Vision România şi Asociaţia Civicum Voluntaris, invită publicul constănţean la acest eveniment, intrarea fiind gratuită.

Sursă foto: looms.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *