duminică, 9 august 2020
Acasă > Eveniment > IPJ Constanța. Bărbatul împușcat în cap a murit la spital

IPJ Constanța. Bărbatul împușcat în cap a murit la spital

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța a anunțat, astăzi, că bărbatul care a fost rănit la cap, în timp ce poliţiştii de la Năvodari au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un autoturism,  a murit la spital.

Medicii nu au putut să-i salveze viața.

Victima avea 32 de ani.

IPJ mai precizează că au fost identificați și ceilalți doi indivizi implicați în urmărirea de ieri în trafic, de la Năvodari până la marginea localității Corbu.

“Conducătorul auto a fost identificat ca fiind proprietarul vehiculului, în vârstă de 32 de ani, din comuna Săcele. De asemenea, pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Nu în ultimul rând, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 32 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Din nefericire, în jurul orei 04.00, acesta a decedat.

În cauză, se efectuează în continuare cercetări de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor.

De asemenea, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, menționează IPJ Constanţa.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 4.20, când o patrulă formată din doi polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea avarii – parbriz spart – motiv pentru care au procedat la efectuarea de semnal regulamentar de oprire.

”Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, cu direcția spre localitatea Lumina.

În timpul urmăririi, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată, conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, 3 focuri de avertisment în plan vertical.

În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona Usas), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat in mod intentionat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă in autospeciala de poliție.

La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, 2 persoane fugind de la fața locului.

O altă persoană a fost găsită de polițiști pe bancheta din spate, fiind vorba despre un bărbat, inconștient, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului”, anunța IPJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *