duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Ipoteză nouă în cazul Beirut

Ipoteză nouă în cazul Beirut

 Noi ipoteze ies la iveală în cazul tragediei de la restaurantul Beirut din Constanța.

Potrivit România tv, se pare că focul ar fi fost pus intenţionat chiar de una din fetele care a murit. Ar fi vorba de Nicoleta Cengher, care a postat pe Facebook, chiar înainte cu 19 ore de tragedie:

“Now you see fire! Domnilor, sufletul unei femei este un cufăr şi deseori, după ce aţi primit cheia norocoasă, o pierdeţi pe noptieră altora, printre documente, pe birouri sau prin maşini. Apoi o căutaţi când este prea târziu, pentru că în nopţile în care eraţi plecaţi sau în momentele în care pur şi simplu aţi ales altceva, ială s-a schimbat. Aşa că fiţi atenţi, apreciaţi ceea ce aveţi, altfel veţi rămâne în faţa uşii cu o cheie care deschide uşa către trecut, prezentul şi viitorul se deschide cu o altă cheie, cheia speranţe”.

 Aceleaşi surse au precizat că fata era supărată întrucât s-a despărţit de iubit. Totodată, două camere de supraveghere au fost oprite înainte de izbucnirea incendiului.

De asemenea, anchetatorii au ridicat probe şi pe 10 şi 14 aprilie, atunci când au găsit cel de-al doilea telefon mobil, care se presupune că ar aparţine uneia dintre fetele decedate în teribilul incendiu şi tot atunci Karam a declarat că nu va mai spune nimic până la finele anchetei.

Însă, între timp procurorii şi poliţiştii şi-au făcut treaba, iar, în iunie, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că, în urma cercetărilor privind incendiul produs în Restaurantul Beirut din municipiul Constanţa, a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de George Karam, SC Middle East Partners SRL, Constantin Pavel şi SC Tinel Cristi SRL, sub aspectul săvârşirii infracţiunii privind calitatea în construcţii.

 Reamintim că nenorocirea s-a produs în luna aprilie a acestui an, când restaurantul Beirut a fost cuprins de un incendiu violent, iar trei fete şi-au pierdut viaţa, arzând de vii. Este vorba despre Ioana Nicoleta Cengher, din Mangalia, Mihaela Tucă, cunoscută ca Micki şi Nicoleta Vasiliţeanu, care au fost găsite carbonizate într-un vestiar.

 Pe 15 iulie, mama Nicoletei Cengher a postat: “Dragă noastră Nico, ne e din ce în ce mai dor, e cumplit, însă fără nici o rezervă tu nu vei şti, dar adevărul despre ceea ce s-a întâmplat acolo mai e puţin şi iese la iveală, e confidenţial, pentru că e firesc pentru bunul mers al anchetei, dar cel puţin sufletul tău, iubita mea,va fi liniştit şi noi la fel. Puţin, doar atât! Te iubim, scumpă noastră şi te vom iubi mereu, nu vom lăsa decât peste cadavrul nostru! ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *