Acasă > Monden > Iulia Vântur a dat lovitura în INDIA

Iulia Vântur a dat lovitura în INDIA

Relația cu actorul indian, pe care totuși nu vrea să o recunoască, o face pe Iulia Vântur o femeie fericită, probabil atât pe plan personal, dar mai ales și pe cel profesional.

După ce a bifat o apariție într-un film de la Bollywood, în «O teri», Iulia Vântur va apărea și pe micul ecran indian, unde va prezenta alături de iubitul ei, Salman Khan, varianta indiană a emisiunii „Ferma vedetelor”, pe care blondina o prezintă și în România, la Pro TV, și la care filmează, în prezent, în Cipru.

Potrivit presei din Mumbai, formatul emisiunii creată de un producător suedez și vândută în peste 40 de țări, va fi adus de Khan și în India, iar acesta va fi co-prezentator alături de frumoasa lui iubită, românca Iulia Vântur, aceasta fiind prima lor colaborare profesională pe micul ecran. Potrivit ziarului India West, vedeta Pro TV a locuit în ultimele șase luni cu starul de la Hollywood, iar Salman vrea acum să-i fie și mentor, atât în producții cinematografice, cât și pe micul ecran.

Participanții emisiunii vor fi celebrități de la Hollywood care vor fi filmați în timp ce vor mulge vacile, vor face curat în grajduri, vor crește animale și vor ara câmpul.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *